Повик за донацииДраги пријатели и поддржувачи, само заедно можеме да ги смениме нештата на подобро! Секоја помош е добредојдена и од голема важност кога ќе се здружиме за една иста цел. Придружете ни се во мисијата да менуваме животи!

  • за донации во добра или услуги контактирајте не на 2048-038, 071-371-574 или на adra.mkd@gmail.com
  • за денарски донации – Добротворно здружение Адра, жиро с-ка 200000016914658, Стопанска банка АД Скопје